Hampir Tamat! 

PRODUK INI KHAS UNTUK YANG ADA MASALAH
SAKIT SENDI DAN KEBAS-KEBAS

Solusi Paling Selamat & Lulus Sirim Untuk Bantu Masalah
SAKIT SENDI DAN KEBAS-KEBAS

Tanpa Pembedahan & Tanpa Ubat Chemical 

Sakit Sendi

  1. Susah digerakkan pada waktu pagi dan lepas rehat yang lama. 
  2. Sendi semakin sakit bila berjalan dan lakukan aktiviti seharian atau kurang rehat.
  3. Sakit di beberapa tempat (pergelangan tangan, bahu, pinggul, lutut dan kaki).
  4. Kurang fleksibel dan pergerakan terhad.

Bengkak Sendi

  1. Sendi bengkak dan
    kemerah-merahan.
  2. Terasa lembut pada sendi bila disentuh.
  3. Kepanasan pada sendi. 

Gout

  1. Rasa menyucuk dan bengkak pada sendi ibu jari kaki.
  2. Sensitif dan sakit bila disentuh.
  3. Kemerahan-merahan dan panas.

Masalah Saraf Sciatica
(Kebas)

  1. Rasa menyucuk dari pinggul hingga ke kaki.
  2. Kebas pada kedua belah kaki.
  3. Rasa lemah pada kaki.
  4. Nyeri semasa duduk yang lama.

Sindrom Piriformis

  1. Sakit pada bahagian pinggul, bawah punggung atau kaki semasa bergerak atau duduk dalam tempoh yang lama.
  2. Tiada deria rasa & kebas pada bahagian pinggul, bawah punggung atau kaki.
  3. Kaku, susah bergerak dan kurang fleksibel.

Anda WAJIB baca sampai habis

Punca Bengkak & Kebas

  1. Kebas disebabkan darah tak sampai pada organ tersebut. 
  2. Punca darah tak sampai adalah disebabkan bengkak pada salur darah. 
  3. Bengkak pada salur darah disebabkan mengangkat beban terlalu berat, terjatuh dan terseliuh.

Masalah Sendi

  1. Rasa sakit yang disebabkan tulang rawan (pelapik antara 2 tulang) semakin menipis.
  2. Menyebabkan 2 tulang utama bertembung dan bergesel setiap kali bergerak. 
  3. Sakit sendi boleh juga disebabkan jangkitan atau gangguan pada sendi.  
Anda Perlu bertindak SEKARANG !
Jika terlambat kita terpaksa bayar kos operation Ribuan Ringgit !!

MEMPERKENALKAN

ROQIBA PREMIUM

ROQIBA PREMIUMSatu-Satunya produk Diformulasi dalam bentuk SOFTGEL untuk Bantu 
Selesaikan Masalah Sendi dan Kebas-Kebas secara semulajadi

Ia Menggunakan Teknologi ‘Nano Herba’
yang merawat terus salur darah anda daripada bengkak

Kesannya 5X LEBIH CEPAT daripada susu serbuk/tablet/kapsul.
Sebab itu ramai pelanggan kami mendapat kesan seawal 3 Jam!

Anda hanya perlu telan 2 biji softgel selepas makan pagi.

Dan biarkan Softgel ROQIBA merawat bengkak dan sakit sendi

Apa Kata Pengguna?

“kebas tangan dah hilang. Lutut semakin baik ”

Puan Dalima sakit sendi sampai tak boleh tidur malam,

selepas amal ROQIBA Premium dapat tidur malam.

Puan Faiza belikan Set ROQIBA kepada mak dan ayah

sebagai salah satu cara untuk berbakti kepada orang tua beliau.

Kebaikan Bahan ROQIBA

Kebaikan Kandungan Roqiba

  • Black Sesame – bantu mengurangkan risiko tulang rapuh
  • Perilla Seed – bantu mengurangkan bengkak
  • Olive Oil – bantu mengelakkan tulang rapuh & mengurangkan sakit sendi

Kajian Pertama

Ujian Klinikal Perilla Seed mengandungi 64.73% Alpha Linolenic Acid (ALA) yang mampu mengurangkan bengkak dalam masa 3 jam selepas penggunaannya. Kajian lain juga menunjukkan Perilla Seed bertindak sebagai ejen untuk mengurangkan kesakitan dan bertindak untuk mengurangkan suhu dalam badan. 

Rujukan Kajian:

Prof. Gaurav Kaithwas & Prof. Shubhini A. Saraf | Department of Pharmaceutical Sciences, BabaSaheb Bhimrao Ambedkar University Lucknow, Uttar Pradesh, India | Oct 2020

European journal of Nutrition & Food Safety | December 2020

Kajian Kedua

Menurut kajian, Black Sesame Oil (Habbatus Sauda) mengandungi 18% Calcium yang sudah tentu baik untuk tulang. Ia juga mengandungi sesamin yang boleh mengurangkan bengkak. Dalam kajian lain juga dapat mengurangkan risiko osteoporosis atau tulang reput. Sesamin juga dapat menguatkan struktur tulang. 

Rujukan Kajian:

National Library of Medicine USA | Jul 2019

Admin | Core Nutrition Chematics Co Ltd | Health Line  | Jul 2020

Kajian Ketiga

Olive Oil (Minyak Zaitun) mengandungi polyphenol yang dapat menghindari tulang anda daripada kehilangan berat dan menggalakkan tulang menjadi lebih kuat. Ia juga dapat meningkatkan penyerapan Kalsium ke dalam tulang pengguna. Kajian lain menunjukkan ia dapat membantu pembentukan tulang rawan atau tulang lain dan perkembangan sel dalam badan. 

Rujukan Kajian:

National Library of Medicine USA | Aug 2016

Gracia-Martinez & McLean R.R. Proinflammatory Cytokines & Osteoporosis | 2009

Apabila kita menggunakan ROQIBA

Hari 1-10:


Ia akan mengurangkan bengkak pada salur darah

Hari 11-20:


Ia akan melegakan kebas dan sakit sendi

Hari 21-30:

Ia akan menghilangkan masalah sakit sendi dan kebas-kebas

Kata Pengguna ROQIBA

“Bengkak lutut dah hilang. Sakit berkurang.”

“Lutut sudah tak berbunyi”

“dulu sakit lutut, nak sembahyang pun susah. 

Selepas makan roqiba sakit lutut dah kurang”

"Saya Takut Dan Risau ..."

1. Takut bahaya ada kesan sampingan dan tak ada kelulusan

2. Risau dah cuba nanti tak berkesan pun.

3. Risau kalau dah order online barang tak dapat.

Jangan Risau!

ROQIBA mendapat kelulusan dari SIRIM.

Ianya 100% selamat kerana diperbuat sepenuhnya dari Herba.

Teknologi “Nano Herba” yang digunakan dalam ROQIBA merawat terus punca sakit.

Produk ROQIBA diformulasi oleh pakar bioteknologi yang mempunyai

pengalaman lebih 25 tahun menghasilkan produk.

Sudah berbelas ribu pelanggan menggunakan ROQIBA. 

96% daripada mereka amat berpuas hati.

Unit Terjual!
0

Yang Paling Penting Diiktiraf
SIRIM MALAYSIA

INI ADALAH SIJIL LAB TEST KELULUSAN DARI SIRIM

YANG MEMBUKTIKAN BAHAWA PRODUK ROQIBA PREMIUM MENGANDUNGI

BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT UNTUK DIGUNAKAN

Ambil Tindakan Sekarang!
Kalau terlambat kita terpaksa bayar operation.
Kosnya mencecah RM15,000!

APA KATA PELANGGAN?

Jaminan Wang Dikembalikan Kalau Tiada Kesan!

Boleh cuba dulu ROQIBA Premium ini TANPA risiko. Kerana pembelian ini dilindungi dengan ‘money-back guarantee’.

Jika ada sesiapa yang tidak mendapat apa-apa kesan selepas menggunakan 3 botol ROQIBA Premium. Hubungi kami dan kami akan pulangkan duit.

Ini kerana kami sangat yakin dengan keberkesanan produk ini.

Ya! Saya Berminat Nak Cuba ROQIBA.
Bagaimana Caranya?

Jom Order Sekarang Untuk Menangi Hadiah Bernilai RM10,000.

Anda Berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah ini. Dapatkan Order ID anda selepas klik button
“Beli Sekarang”

Dengan setiap pembelian 2 Botol ROQIBA Premium ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang Hadiah bernilai RM10,000. dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja.

STOK ADALAH TERHAD!

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. SENANG KAN?

ANDA TAKUT TAK DAPAT BARANG BILA DAH BUAT TEMPAHAN?

 

Takpe jangan risau. Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Sekarang Anda Ada 2 Pilihan

Anda boleh abaikan peluang ini dan teruskan kehidupan anda seperti sekarang, mengeluh kesakitan setiap kali sakit sendi dan kebas-kebas menyerang.

Atau anda ambil keputusan untuk mencuba ROQIBA Premium sekarang.

Hilangkan masalah sakit sendi dan kebas-kebas supaya anda boleh buat kerja harian dan lebih mudah tidur dengan lebih lena.

25 orang terawal hari ini, anda akan dapat Potongan Harga Sebanyak 73% + Percuma COD 

 Hampir Tamat! 

PROMOSI INI HANYA HARI INI SAHAJA!

SET BERBALOI

RM467

RM149

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM467 dan tiada diskaun akan diberikan.

SET JIMAT

RM735

RM199

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM735 dan tiada diskaun akan diberikan.

SET PERCUBAAN

RM268

RM109

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM268 dan tiada diskaun akan diberikan.

1 BOTOL SOFTGEL

RM199

RM89

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM199 dan tiada diskaun akan diberikan.

SET BERBALOI

RM467

RM149

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM467 dan tiada diskaun akan diberikan.

SET PERCUBAAN

RM268

RM109

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM268 dan tiada diskaun akan diberikan.

SET JIMAT

RM735

RM199

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM735 dan tiada diskaun akan diberikan.

Harga Spray Sahaja

PALING LARIS!

HARGA ASAL RM507


HARGA PROMOSI

RM109

HARGA ASAL RM338


HARGA PROMOSI

RM89

HARGA ASAL RM169


HARGA PROMOSI

RM69

Cara Untuk Order

SOALAN LAZIM (FAQ)

Kesan bergantung pada tubuh individu itu sendiri dan tahap penyakit. Tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai kearah penyembuhan.

Sebotol ada 30 Softgel, tahan selama 15 hari ke sebulan, disyorkan ikut panduan cara penggunaan yang diberikan.

Semestinya tidak. ROQIBA Premium 100% dari bahan semulajadi. Dah diuji secara klinikal selamat dengan kelulusan SIRIM.

Mengandungi 100% bahan asas natural dan organik. Tiada bahan kimia.

Jangan risau, hubungi sahaja kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di no telefon 01156644511

Proses postage mengambil masa 1-3 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di 01156644511.

Ya ada kami ada cod untuk seluruh semenanjung malaysia kecuali sabah dan sarawak. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. 100% Percuma penghantaran.

Tidak perlu. Jika badan sudah sihat boleh stop. Namun jika nak teruskan amal untuk kesihatan tulang dan sendi tiada masalah, boleh amal sehari sekali sahaja pada waktu pagi.

Jika risau tiada orang di rumah untuk terima barang, boleh buat bayaran online. Hubungi customer service di 01156644511

Nak Order Melalui Whatsapp?

Anda boleh juga order melalui whatsapp. Pegawai Jualan kami akan melayan pertanyaan anda nanti. Klik butang whatsapp di bawah untuk disambungkan ke whatsapp

Facebook™️ or Tiktoks™️ is a Registered Trademark. The site promogudang.com is not affiliated with Facebook.com or tiktoks in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

All Rights Reserved | (ROQIBA Premium) © 2024 | Designed by ICE

Scroll to Top