SUSAH NAK BERGERAK DISEBABKAN

  • Sakit Tulang & Sendi  
  • Sakit Lutut (Bila Berjalan)
  • Kebas Kaki, Betis & Peha
  • Lutut Berbunyi Bila Bengkok
  • Lutut Bengkak 
  • Susah Nak Bergerak (Naik Tangga)
Tawaran Hampir Tamat!

TAK RAMAI YANG TAHU 

KEBAIKAN BIJAN HITAM UNTUK 

TULANG & SENDI

RAWAT MASALAH SAKIT TULANG & SENDI LUTUT ANDA DENGAN

SOFTGEL MEMBERI KESAN SEAWAL 14 HARI

*bergantung pada antibody pengguna

Amalkan Softgel ROQIBA secara konsisten terbukti dapat

  1. Mengurangkan & Merawat Sakit Tulang & Sendi Lutut
  2. Menguatkan Struktur Tulang & Sendi 
  3. Mengurangkan Bengkak Pada Sendi
  4. Mengatasi Masalah Athritis

RAHSIA TABIB ISTANA THAILAND

SAKIT LUTUT

“Gris lutut dah habis ke?”

“Nak bangun pun kena berpaut..”

“Bawah pelipat ni pedih sangat..” 

“Susah nak berjalan , lagi- lagi kalau naik tangga..”

“Solat pun kena duduk atas kerusi, dah tak boleh nak lipat kaki..”

“Dah tua ni takut nak buat pembedahan lutut, belum tengok kos lagi..”

ROQIBA DAPAT MERAWAT MASALAH LUTUT & SENDI

Kebaikan Kandungan Roqiba

  • Black Sesame – bantu mengurangkan risiko tulang rapuh
  • Perilla Seed – bantu mengurangkan bengkak
  • Olive Oil – bantu mengelakkan tulang rapuh & mengurangkan sakit sendi

KELULUSAN SIRIM MALAYSIA

IKTIRAF PENGGUNAAN ROQIBA

Bagaimana ROQIBA Dapat Bantu Selesaikan Masalah
Berdasarkan Ujian Klinikal Daripada Doktor Dan Pakar Perubatan

Kajian Pertama

Ujian Klinikal Perilla Seed mengandungi 64.73% Alpha Linolenic Acid (ALA) yang mampu mengurangkan bengkak dalam masa 3 jam selepas penggunaannya. Kajian lain juga menunjukkan Perilla Seed bertindak sebagai ejen untuk mengurangkan kesakitan dan bertindak untuk mengurangkan suhu dalam badan. 

Rujukan Kajian:

Prof. Gaurav Kaithwas & Prof. Shubhini A. Saraf | Department of Pharmaceutical Sciences, BabaSaheb Bhimrao Ambedkar University Lucknow, Uttar Pradesh, India | Oct 2020

European journal of Nutrition & Food Safety | December 2020

Kajian Kedua

Menurut kajian, Black Sesame Oil (Habbatus Sauda) mengandungi 18% Calcium yang sudah tentu baik untuk tulang. Ia juga mengandungi sesamin yang boleh mengurangkan bengkak. Dalam kajian lain juga dapat mengurangkan risiko osteoporosis atau tulang reput. Sesamin juga dapat menguatkan struktur tulang. 

Rujukan Kajian:

National Library of Medicine USA | Jul 2019

Admin | Core Nutrition Chematics Co Ltd | Health Line  | Jul 2020

Kajian Ketiga

Olive Oil (Minyak Zaitun) mengandungi polyphenol yang dapat menghindari tulang anda daripada kehilangan berat dan menggalakkan tulang menjadi lebih kuat. Ia juga dapat meningkatkan penyerapan Kalsium ke dalam tulang pengguna. Kajian lain menunjukkan ia dapat membantu pembentukan tulang rawan atau tulang lain dan perkembangan sel dalam badan. 

Rujukan Kajian:

National Library of Medicine USA | Aug 2016

Gracia-Martinez & McLean R.R. Proinflammatory Cytokines & Osteoporosis | 2009

PERCUMA SPRAY

Bagi pembelian setiap 2 botol Softgel Roqiba

PALING LARIS!

HARGA ASAL RM478
HARGA PROMOSIRM169
HARGA ASAL RM717
HARGA PROMOSIRM229
HARGA ASAL RM239
HARGA PROMOSIRM99
HARGA ASAL RM239
HARGA PROMOSIRM129

SPRAY ROQIBA

PALING LARIS!

HARGA ASAL RM507


HARGA PROMOSI

RM109

HARGA ASAL RM338
HARGA PROMOSIRM89
HARGA ASAL RM169
HARGA PROMOSIRM69

HANYA
3000 TEMPAHAN
SAHAJA DENGAN HARGA INI

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM HARGA BARU DIUMUMKAN

BAYANGKAN SELEPAS INI ANDA...

DAH BOLEH BUANG TONGKAT TU JAUH-JAUH,

NAIK TANGGA TANPA GUNA TONGKAT ATAU BERPAUT

3 BOTOL UNTUK 45 HARI

INSYAALLAH ANDA DAPAT BERGERAK SEPERTI BIASA 

25 Orang Terawal Hari Ini Sehingga Jam 12 Malam

(23/06/24)

Akan Nikmati Potongan Harga Sehingga 40%+

Anda Hanya Perlukan Spray Sahaja?

HARGA ASAL RM99


HARGA PROMOSI

RM87

HARGA ASAL RM198


HARGA PROMOSI

RM137

HARGA ASAL RM297


HARGA PROMOSI

RM187

HARGA ASAL RM129


HARGA PROMOSI

RM49

Perlukan Bantuan? Anda Juga Boleh Order Menggunakan WhatsApp >

SEMBUH DARIPADA ALLAH,

KITA HANYA IKHTIAR

Apa yang ada di Promo Gudang?

Website Herba Tradisional Yang Dipercayai

Kedai Promo Gudang

Lihat produk lain

Roqiba Merawat Sakit Tulang Dan Sendi

Produk Roqiba

Lihat Semua Produk Roqiba

SOALAN LAZIM (FAQ)

Sesuai untuk lelaki dan perempuan dari umur 12 tahun ke atas

Tiada kesan sampingan kerana vitamin dalam ni memang membantu untuk tulang dan sendi.

Boleh, kerana dalam ni tiada bahan terlarang dan selamat diamalkan. Cuma jarakkan ambik ni dengan ubat anda selama 2 jam untuk kesan yang baik.

Antara bahannya, Bijan Hitam, Perilla Seed & Olive Oil 

Caranya ambil 2 Biji sehari. Boleh diambil waktu pagi atau malam. 

Boleh juga amalkan 1 biji pagi & 1 biji malam. 

Disclaimer :

Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site promogudang.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

ALL RIGHT RESERVED | ROQIBA PREMIUM
Jln Setia Perdana BB U13/BB, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor.

WHATSAPPP/CALL

Scroll to Top